Sommerbokbingo

Ferieaktiviteter
Dato: 15. jun 2019 00:00 - 15. sep 2019 00:00

Møtested: Askøy folkebibliotek - eller egentlig hvor som helst i verden!

HVORDAN FUNGERER SOMMERBOKBINGO?

Bruk sommeren til å lese mange flotte bøker og bli med i vår bokbingo! Ved å levere inn bokbingo-skjemaet kan du bli med i trekningen av en fin premie. Fyll inn forfatter og tittel i bingorutene etter hvert som du har lest. Du kan fylle ut en rad loddrett, vannrett eller diagonalt. Er du en superleser, kan du fylle ut alle rutene! Du kan kun bruke én bok én gang. For lesere fra 15 år. Hent skjema på biblioteket eller se vedlegg øverst i høyre hjørne på siden her!

HVORDAN LEVERER JEG BOKBINGO-SKJEMAET?

Sommerbokbingo 2019 varer fra 15. juni til 15. september. For å være med i trekning av premier, må skjemaet innleveres innen 16. september.

Du kan levere på én av følgende måter:

  • Lever skjemaet i skranken på biblioteket
  • Send skjemaet på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Publiser et bilde av skjemaet på Instagram, merk med @askoy_folkebibliotek

Alle som har fått bingo, altså fem på rad, er med i trekningen av en fin premie! Dersom du er en superleser og fyller ut alle rutene er du i tillegg med i trekningen av en ekstrapremie!

GOD SOMMERLESING!

 

Telefon
56158500
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hvem passer arrangementet for?
Voksne
 Registrering avsluttet
 
0

 

Datoer

  • Fra 15. jun 2019 00:00 til 15. sep 2019 00:00

Back to top