Møteplasser

Registrering

Alle felt med * må fylles ut.
Din informasjon

Ungdom 13-23 år

Senior +65 år

Voksne

Betingelser og vilkår

Velkommen til https:\\detskjer.askoy.no.
Ved bruk av eller tilgang til noen del av tjenestene, godtar du alle vilkårene heri og alle andre operative regler, retningslinjer og prosedyrer som kan bli publisert fra tid til annen på webområdet https:\\detskjer.askoy.no. Hvis du ikke godtar noen av slike vilkår, betingelser, regler, retningslinjer og prosedyrer, ikke bruk tjenestene. https:\\detskjer.askoy.no forbeholder seg retten til, etter eget skjønn, å modifisere eller erstatte noen av vilkårene eller betingelsene for denne TOS til enhver tid.

 1. Registrering Forpliktelser

  For å være registrert bruker av tjenestene, godtar du å: (a) oppgi sanne, nøyaktige, oppdaterte og fullstendige opplysninger om deg selv som du blir bedt om på nettstedets registreringsskjema ("Registrerings Data"). Hvis du oppgir informasjon som er usanne, unøyaktig, ikke gjeldende eller ufullstendige, eller https:\\detskjer.askoy.no har skjellig grunn til å mistenke at opplysningene er uriktige, unøyaktige, uaktuelle eller ufullstendige, har https:\\detskjer.askoy.no har rett til å suspendere eller avslutte alle dine registreringer og nekte enhver og alle dine nåværende eller fremtidig bruk av Tjenestene (eller deler av denne). https:\\detskjer.askoy.noer bekymret for sikkerheten og personvernet for alle sine brukere, spesielt barn. Av denne grunn må du være minst 18 år, eller den juridiske myndighetsalder der du bor om den jurisdiksjon har en eldre myndighetsalder, for å registrere en hendelse.

 2. PERSONVERN

  All informasjon som sendes inn eller leveres av deg til Tjenestene kan være offentlig tilgjengelig. Du bør passe på å beskytte privat informasjon eller informasjon som er viktig for deg. https:\\detskjer.askoy.no skal ikke være ansvarlig for å beskytte slik informasjon, og er ikke ansvarlig for beskyttelse av privatlivet til elektronisk post eller annen informasjon som overføres via Internett eller andre nettverk som du kan bruke. Vær oppmerksom på at hvis du velger å avsløre personlig identifiserbar informasjon om tjenestene, kan denne informasjonen bli offentlig. https:\\detskjer.askoy.no hverken og skal ikke være ansvarlig for handlinger av deg eller andre brukere (enten Arrangørene, kjøpere, andre ikke-Arrangørene eller annet) av tjenestene.

 3. AKSEPT AV VILKÅR

  Du har lest vilkårene i sin helhet og forstå hva du har lest.
  Du samtykker i å overholde vilkårene for bruk er etablert for dette nettstedet

Avbryt

Back to top