Vær med og spre glede!
Har du et digitalt arrangement som andre kan ha glede av – annonser det gratis her. Har du et musikk talent, tryllekunstner i magen, eller rett og slett ønsker å vise noen triks?
Så vis det på nett og annonser det på detskjer.askoy.no

Stolpejakten og Turorientering 2020

Ferieaktiviteter
Stolpejakt
Dato: 4. apr 2020 08:00 - 1. nov 2020 23:59

Stolpejakten er en gratis folkehelseaktivitet og foregår på egenhånd. Det er ikke noen krav til forkunskaper. De grønne stolpene kan nås med rullestol og barnevogn. Man benytter appen Stolpejakten for å registrere besøk på stolper og vi trekker premier etter sesongen er over. Last ned appen gratis fra AppStore eller GooglePlay for å komme i gang.

Turorientering er et tilbud med relativt enkel orientering man gjør på egenhånd. Tur-o-kartene kan kjøpes enten digitalt i appen Stolpejakten (se over) eller ved å hente en konvolutt på Esso i Kleppestø (200 kr, betalingsinformasjon i konvolutten).

Begge tilbudene er tilrettelagt av Askøy orienteringslag.

Vi ber om at retningslinjer for smittevern fra FHI følges. Dette er en myndighetsgodkjent aktivitet så lenge disse følges.

Vi ønsker alle en god tur!

For mer informasjon se:

https://www.facebook.com/askoyolag

https://www.facebook.com/StolpejaktenAskoy/

https://turorientering.no/askoy/

 

Telefon
91614343
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Webside
Hvem passer arrangementet for?
Alle

 

Datoer

  • Fra 4. apr 2020 08:00 til 1. nov 2020 23:59

Back to top