Vær med og spre glede!
Har du et digitalt arrangement som andre kan ha glede av – annonser det gratis her. Har du et musikk talent, tryllekunstner i magen, eller rett og slett ønsker å vise noen triks?
Så vis det på nett og annonser det på detskjer.askoy.no

Friluftsskole i Hetlevik 10-14 august

Ferieaktiviteter
Speiderne
Dato: 10. aug 2020 09:00 - 16:00

Møtested: Parkeringsplassen ved fotballbanen i Hetlevik

Friluftsskolen er et tilbud til alle fra 5 til 7 klasse. I løpet av fem dager skal deltakerne få prøve en rekke lærerike og artige friluftsaktiviteter, som grunnleggende kunnskap om friluftsliv med ferdsel i naturen, kjennskap til allemannsretten, innføring i kart og kompass og kunnskap om å lage leir. Friluftsskolen i Hetlevik på Askøy arrangeres av erfarne ledere i Hetlevik Speiderne. Oppmøte og avslutning på parkeringsplassen ved Hetlevik fotballbane hver dag kl 9 og 16.

Friluftsskolen er et konsept utviklet i et samarbeid mellom Friluftsrådenes Landsforbund, Norges Speiderforbund og Den Norske Turistforening. Noe er felles for alle friluftsskolene i hele landet: Allemannsrett, kart, leirliv, ferdsel og turer. I tillegg er det opp til hver enkelt friluftsskole og tilby lokalt tilpassede aktiviteter.

Foreløpig program
Mandag: Bli kjent-aktiviteter, sette opp telt/lavvo
Tirsdag: Kart og orientering, allemannsretten
Onsdag: Expedition Brenneklubben
Torsdag: Valgfrie aktiviteter
Fredag: Valgfrie aktiviteter og opprydding

Noe er fast program for alle, andre aktiviteter blir valgfrie i mindre grupper de siste dagene: Fisking - Kanopadling - Bål - Mat ute - Øks, sag og spikking - Førstehjelp - Naturforming - Naturlek.

Mat
Ut ifra gjeldene smitteverntiltak ser det ut til at deltakerne må ha med egen matpakke, men at vi også vil få lov til å lage mat på bål. Det vil ikke koste deltakerne noe ekstra om det blir felles mat. Dette vil det komme nærmere informasjon om til de påmeldte.

Smitteverntiltak
Vi legger opp til at alle aktiviteter følger myndighetenes råd og anbefalinger ang smittevern. Aktivitetene blir lagt opp slik at vi til enhver tid kan overholde disse. Vi vil også passe på at deltakerne følger smittereglene. Det kan komme forandringer i program når det gjelder mat og gjennomføring av aktiviteter.

Ledere
Årets ledere er Monica Johansen, Ingvild Fosse Finckelsen, Lasse Schrøder Sleire, Kåre-Helge Hansen og Vidar Jensen. Ida Marie Finckelsen og Eline Einarsen er friluftsveiledere. Alle voksne har godkjent politiattest og samtlige ledere har gjennomført førstehjelpskurs.

Påmelding og pris
Friluftsskolen koster kr 950,- og 500,- for medlemmer i Hetlevik Speiderne. Det er plass til 20 deltakere. Første mann til mølla gjelder. Får du ikke plass, kommer du på venteliste. Endelig påmelding skjer ved betaling, du får info om dette ved å melde deg på ved å sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med leder Monica Johansen, mob: 41 61 86 16 eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Telefon
41618616
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hvem passer arrangementet for?
Barn og familie

 

Datoer

  • Fra 10. aug 2020 09:00 til 14. aug 2020 16:00
    mandag

Back to top