Vær med og spre glede!
Har du et digitalt arrangement som andre kan ha glede av – annonser det gratis her. Har du et musikk talent, tryllekunstner i magen, eller rett og slett ønsker å vise noen triks?
Så vis det på nett og annonser det på detskjer.askoy.no

Ung sommer: Kodekurs

Kurs, foredrag og debatt
kodekurs-ungsommer
Dato: 6. aug 2020 11:00

Møtested: Askøy folkebibliotek

Har du lyst til å lære å programmere? Da er dette kurset for deg! Vi forventer ikke at du kan noe som helst om programmering, så lenge du har lyst til å hoppe i det. Kurset varer i tre dager, og målet er at du skal forstå hva programmering går ut på og hvor enkelt det egentlig er. Du kan forvente at det blir litt punching av data, men står du fast, så er kursholderen der og hjelper deg videre, slik at det blir en både gøy og lærerik tid.

Praktisk info:
Det er mulig å ta med seg egen bærbar datamaskin hvis det er ønskelig, men vi skal forberede maskiner som har det som trengs for å komme i gang. Programmeringsspråket vi bruker i kurset er «Python», som er et kraftig og elegant programmeringsspråk. Det du lærer vil du bruke til å lage et tekst-basert spill.

Om kursholderen:
Kristian er 21 år gammel og arbeider med programmering og løsninger. Han har fem års erfaring med programmering, og har brukt denne erfaringen til å være med på mange spennende prosjekter.

Påmelding på https://ungsommer.no/

Tid: 4.–6. august kl. 11.00–15.00
Sted: Askøy folkebibliotek

Velkommen!

 

Kart

Adresse
Askøy folkebibliotek
Telefon
56 15 85 00
E-post:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hvem passer arrangementet for?
Ungdom 13-23 år
Registrer deg

 

Datoer

  • 6. aug 2020 11:00
  • 5. aug 2020 11:00
  • 4. aug 2020 11:00

Back to top