Vær med og spre glede!
Har du et digitalt arrangement som andre kan ha glede av – annonser det gratis her. Har du et musikk talent, tryllekunstner i magen, eller rett og slett ønsker å vise noen triks?
Så vis det på nett og annonser det på detskjer.askoy.no

Barnas turlag-Sykkeltur på Herdla

Møteplasser
Turlag_-Herdla
Dato: 30. mai 2021 12:00 - 14:00

Møtested: Herdla kirke

Barnas Turlag Askøy inviterer store og små med på sykkeltur på nydelige Herdla. Vi skal sykle langs den flate Herdlevalen til "Paddhøla" helt ytterst på Herdla. Her sykler vi langs et fuglereservat og finner rester fra flyplassen som ble bygd under andre verdenskrig.
Vi gjør oppmerksom på at alle voksne er ansvarlige for egne barn. Turledere har med egne barn, så vær grei og hjelp til slik at alle får gode opplevelser.

  • Oppmøtested og tid: parkeringsplassen ved Herdla Kirke kl. 12:00
  • Passer for: 3-10 år
  • Varighet: ca. 2 timer
  • Turrute: Herdla
  • Mat/Utstyr: Ta med sykkel, hjelm, mat og drikke til deg og familien. Det er viktig med godt fottøy og at du kler deg etter været.

Askøy Turlag forholder seg til DNT sin smittevernsinstruks for aktivitet. Situasjonen med koronaviruset fører til at vi må gjøre noen justeringer knyttet til gjennomføringen av våre turer.

Til vanlig kan man som deltaker komme på turene uten å melde seg på i forkant. Slik er det ikke nå. Nå må folk melde seg på i forkant av turen, slik at turlederne vet hvor mange som blir med på tur. I tillegg er det viktig av hensyn til et eventuelt behov for smittesporing.

 

Kart

Adresse
Herdla kirke
E-post:
Hvem passer arrangementet for?
Barn og familie

 

Datoer

  • 30. mai 2021 12:00 - 14:00

Back to top