Accessibility Tools

Skip to main content
  • Konsert på fargeriet?
  • Flygel på scenen i Kipo kultursal
  • Flygel på scenen i Kipo kultursal
man tir ons tor fre lør søn
1
2
3

Dagene er blitt fortere nå – poesi og piano

Musikk
Stig_Holmås_Dagene_er_blitt_fortere_nå_beskåret
Dato: 24. nov 2022 18:00 - 19:00

Møtested: Askøy folkebibliotek

Stig Holmås og Harald Dahlstrøm med poesi og piano.

Her får du høre både gammelt og nytt. Kanskje til og med en fortelling, og kanskje en som aldri før er publisert. Alt kan skje. Alvor og humor. Holmås er en forteller med varme og engasjement. Foruten dikt, noveller, romaner og sakprosa for unge og voksne, har Holmås også skrevet skuespill og vært tekstforfatter til flere musikkspill, kabareter og revyer.

I Holmås sin siste diktsamling fra 2021, gjør han seg tanker om den vanskelige hverdagskjærligheten, om forsoning med den uunngåelige døden, om naturen vi alle er en del av, og han stiller spørsmål ved storpolitikken i kloke, engasjerte dikt om det å være menneske i en travel og vanskelig tid. Han minner oss på hvor viktig det er å leve!

Kom og lytt til Stig Holmås sine overraskende, poetiske og gjenkjennelige dikt og nydelige toner fra Harald Dahlstrøm som har lang fartstid som pianist og musikkarrangør. Anbefales til påfyll og nytelse.

Tid: Torsdag 24. november kl. 18.00–19.00
Sted: Askøy folkebibliotek

BILLETTER: Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Billetter bestiller du enkelt ved å trykke på den grønne "Kjøp billett"-knappen til høyre.


 

Telefon
E-post:
Hvem passer arrangementet for?
Voksne
Adresse
Askøy folkebibliotek

 

Datoer


  • 24. nov 2022 18:00 - 19:00

 

Kart