Accessibility Tools

Skip to main content

Kurs i vinyltrykk og refleksvinyl

Kurs, foredrag og debatt
vinyltrykk-bruk-denne-2
Dato: 18. feb 2023 11:00

Møtested: Askøy folkebibliotek

Her er det få plasser og det blir fort fullt! Husk å gi beskjed senest dagen før hvis du ikke kan komme likevel.

På vinylkurset kan du enten bruke ferdige design, et bilde fra programvaren Silhouette, en tekst eller du kan lage ditt eget design. Alt dette hjelper vi deg med på kurset. Du trenger bare fortelle oss hva du ønsker deg på plagget (t-skjorte, genser, kjole o.l.), hvis du ønsker å lage noe med vinyltrykk. Eller på jakken, luen, pannebåndet, vottene eller ranselen, hvis du ønsker deg et reflekstrykk.

Du kan lage noe til deg selv, din mann, nabo, venninne, faren din – mulighetene er uendelige. Vi har sett de stiligste ting og syntes det er så kjekt å se hvor mye kreativitet som finnes!

Du trenger ingen forkunnskaper, vi lærer deg alt du trenger å kunne. Når du har gjennomført minst ett kurs, kan du komme tilbake for å gjennomføre en prøve og få et kursbevis som lar deg bruke verkstedet alene i bibliotekets åpningstider. Vi tar forbehold om at rommet må være ledig, så det kan være greit å reservere på forhånd.

Mer info får du på kurset. OBS! Aldersgrense 12 år.
NB! Tar du med egne plagg, må de tåle strykejern på 153 grader.

På refleksvinylkurset må du ta med egne ting, eller du kan kjøpe pannebånd og lue av oss. På vinyltrykk kan du få en t-skjorte eller et bærenett til å trykke på, om du ikke har med noe eget.

Tid:

  • Torsdag 19. januar kl. 17.00–19.30
  • Lørdag 18. februar kl. 11.00–14.00

Sted: Askøy folkebibliotek

BILLETTER: Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Gratisbilletter bestiller du enkelt ved å trykke på den grønne "Kjøp billett"-knappen til høyre. Har du billett, men kan ikke komme? Send e-post til eller SMS til Irene på 40214985.


 

Telefon
E-post:
Hvem passer arrangementet for?
Ungdom (se arrangement for aldersgruppe)
Reserver plass
Adresse
Askøy folkebibliotek

 

Datoer


  • 18. feb 2023 11:00
  • 19. jan 2023 17:00

 

Kart