Accessibility Tools

Skip to main content

Tesalong – Veien videre

Kurs, foredrag og debatt
Teselong
Dato: 3. okt 2023 13:00 - 14:00

Møtested: Askøy folkebibliotek

På tesalongen denne gangen får vi besøk av askøyværingen Reidun L. Kjome. I samtale med Irene Hantveit snakker vi om veien videre. Hva gjør vi når det utenkelige skjer? Hvordan går vi videre? Hva kan venner og familie gjøre? En samtale om å finne tilbake til seg selv, reiser, venner, opplevelser. Men også en samtale om det å miste noen brått og uventet til selvmord. Veien videre handler om å finne fotfestet igjen, og om å kunne være der for hverandre. I tillegg til den gode samtalen serverer vi drikke og noe å spise, med en smak av «Afternoon Tea». Etter samtalen kommer vi også til å presentere aktuelle bøker.

BILLETTER:

Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Billetter bestiller du enkelt ved å trykke på den grønne "Kjøp billett"-knappen til høyre.

Påmelding grunnet matservering (senest kl. 12 dagen før). OBS! Det er få plasser. Ved påmelding, husk også å sende en e-post til  om eventuelle matallergier, så legger vi til rette så godt vi kan.

Foto: Reidun L. Kjome.


 

Telefon
E-post:
Hvem passer arrangementet for?
Voksne
Adresse
Askøy folkebibliotek

 

Datoer


  • 3. okt 2023 13:00 - 14:00

 

Kart