Accessibility Tools

Skip to main content

Halloween 2023

Møteplasser
Dato: 31. okt 2023 17:00 - 19:45

Møtested: Askøy folkebibliotek

Tør du besøke biblioteket på selveste Halloween? Om kvelden, når det begynner å bli mørkt ute og skyggene beveger seg i utkanten av synsfeltet ditt? I skumringen er alt litt nifsere og hvem vet hva som skjuler seg i mørket… Oj, hva var det som rørte på seg i hjørnet der borte? Vi lover gåsehud og frysninger – og skummelt mye moro! Vi feirer Halloween med et program som får det til å gå kaldt nedover ryggen på deg!

Hva har «Likkjelleren», «Viggo i veggen» og «Bak den sorte porten» til felles? Alle tre er grøssende fortellinger knyttet til vår helt nye grøsstunnel på Halloween! Så enten du vil bli bare litt skremt eller totalt vettskremt, har vi noe for deg.

Som alltid begynner vi med moro for de yngste, før det blir skumlere utover kvelden. Vi starter med morotunnel for de aller yngste, før tunnelen blir fylt med lett grøss og økende grad av grøss og gru før vi avslutter med araknofobi. Her er noe for alle aldre. Dette er et helt nytt konsept vi holder på å utvikle, og i samarbeid med Hjelpesentralen blir dette en skremmende fin aften for alle aldersgrupper.

Vi har en anbefalt nedre aldersgrense for de ulike tidspunktene. Øvre aldersgrense har vi ikke. Dette kan bli moro for alle!

Lurer du på hva som skjuler seg i mørket mens du kryper langs gulvet? Bare slapp av, det er verre enn du tror.

Anbefalt for 6–9 år, KUN kl. 17.00–18.00:

  • En unik grøsstunnel: Bak den svarte porten. Her blir alle sansene tatt i bruk; du lytter til den skumle fortellingen, samtidig som du opplever den mens du går gjennom tunnelen og klatrer over hindrene i mørket. NB! Aktive skuespillere vil være i grøsstunnelen.
  • Quiz
  • Snop
  • Lag en Halloween-maske

Anbefalt for 9–11 år, KUN kl. 18.15–19.00:

  • En enda skumlere grøsstunnel, absolutt ikke for de lettskremte: Likkjelleren. Her blir alle sansene tatt i bruk; du lytter til den skumle grøssfortellingen, samtidig som du opplever den mens du går gjennom tunnelen og klatrer over hindrene i mørket. NB! Aktive skuespillere vil være i grøsstunnelen.
  • Quiz
  • Snop

Anbefalt for 12 år og oppover, KUN kl. 19.15–19.45:

  • En enda skumlere grøsstunnel, absolutt ikke for de lettskremte: Viggo i veggen. Her blir alle sansene tatt i bruk; du lytter til den grufulle grøssfortellingen, samtidig som du opplever den mens du går gjennom tunnelen og klatrer over hindrene i mørket. NB! Aktive skuespillere vil være i grøsstunnelen.
  • Quiz
  • Snop

Tid: Tirsdag 31. oktober (Halloween)
Sted: Askøy folkebibliotek

Arrangementet er i samarbeid med Hjelpesentralen.

Det vil være kostymebyttedag på Hjelpesentralen onsdag 25. oktober kl. 15.00–19.00, slik at du kan bytte til deg et Halloween-kostyme i tide til selve dagen. 

BILLETTER: Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Billetter bestiller du enkelt ved å trykke på den grønne "Kjøp billett"-knappen til høyre.


 

Telefon
E-post:
Hvem passer arrangementet for?
Familie
Adresse
Askøy folkebibliotek

 

Datoer


  • 31. okt 2023 17:00 - 19:45

 

Kart