Accessibility Tools

Skip to main content

Natt i naturen - Telttur på Herdla Fort

Ferie- og fritidsaktiviteter
Natt_i_naturen_liten
Dato: 2. sep 2023 11:16 - 3. sep 2023 09:00

Møtested: Herdla Fort

Lyst til å teste en natt i naturen? ⛺️
 
Bli med oss og slå leir på Herdla Fort, lørdag 2 september. Over hele Norge arrangeres små og store camper for å markere starten på Friluftslivets uke med natt i naturen.
 
Dette er også dagen før den store Kom det ut-dagen og Herdla Fort-dagen som arrangeres søndag 3. september kl. 11-15, med mye moro for hele familien. Herdla Museum stiller med frokost til alle som overnatter, slik at alle er klar for en aktiv dag på fortet med lek, læring og konkurranser. 
 
Det er GRATIS å være med på teltturen og trenger du å låne utstyr ta kontakt med Askøy Turlag eller sjekk BUA Herdla / BUA Kleppestø om de har tilgjengelig utlån. Der kan du låne blant annet telt, hengekøyer, sovepose, liggeunderlag og mye annet spennende fritidsutstyr gratis i en hel uke.
 

Praktisk informasjon:

 
Alle barn må være i følge med voksne og de voksne er ansvarlig for de barna de har med seg. Det er offentlig toalett ved parkeringsplassen.
 
- Oppmøtested og tid: Parkeringsplassen på Herdla Fort kl 15:00
- Passer for: ALLE
- Varighet: Overnattingstur, 1 døgn
- Turrute: Vi slår leir kort avstand fra parkeringsplassen
- Turleder: Solveig Hoem (95041022) og Tina Dale (48883372)
- Mat/Utstyr: Ta med mat/grillmat og drikke til deg og familien. Turlaget stiller med bålpanner og ved. Ha med kosedyr, sovepose, liggeunderlag, ekstra klær, bestikk, godt fottøy og klær etter forholdene.
 
La Barna bli kjent med naturen som boltreplass og blir med oss ut på tur. Turen  Passer for hele familien inkludert besteforeldre. 
Velkommen! 
 
Støtt gjerne Askøy turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemskap: Medlemskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1.360,-. Les mer om medlemskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her: https://askoy.dnt.no/medlemskap/
 
(Foto: Chris Schog, Unsplash)

 

Telefon
E-post:
Hvem passer arrangementet for?
Alle
Adresse
Herdla Fort

 

Datoer


  • Fra 2. sep 2023 11:16 til 3. sep 2023 09:00

 

Kart