Accessibility Tools

Skip to main content

Sykkelshow og gratis sykkelservice på Kleppestø senter

Ferie- og fritidsaktiviteter
21-dsb03516-show-oygarden-foto-gaute-ulltang
Dato: 22. sep 2023 15:00 - 19:00

Møtested: Takparkeringen til Kleppestø senter

Vi feirer mobilitetsuken med sykkelshow og gratis sykkelservice på Kleppestø! 

Sykkelshow kl. 17.00
Askøy kommune og Miljøløftet feirer mobilitetsuken med et spektakulært sykkelshow på Kleppestø senter (på takparkeringen). Her viser drevne trialsyklister fra MOOW sine beste triks. Se mer om MOOW her: https://moow.show/

MOOW har med seg en sykkelbane som barna kan prøve før og etter showet. Her blir det mulighet til å lære noen triks. Vi oppfordrer derfor barna til å ha med seg egen sykkel til arrangementet. 

Gratis sykkelservice fra kl. 15.00
Det tilbys gratis sykkelservice av erfarne mekanikere fra kl. 15.00. Tilbudet om sykkelservice gjelder de syklene mekanikerne rekker over i løpet av arrangementet. Det er derfor lurt å møte opp med sykkelen i god tid før arrangementsslutt kl. 19.00. 

Tilbudet gjelder enkel service, og ikke reparasjoner. 

Velkommen!

Om Den europeiske mobilitetsuken
Mobilitetsuken arrangeres hvert år fra 16. til 22. september. Målet med uken er å vise hvordan du kan reise miljøvennlig, samtidig som du dekker ditt transportbehov.

Mobilitetsuken markeres i alle Miljøløftet-kommunene. På Miljøløftet sin nettside kan du lese mer om de andre arrangementene som skjer i Bergen, Bjørnafjorden, Alver og Øygarden: https://miljoloftet.no/mobilitetsveka/mobilitetsveka2023/ 

Om Miljøløftet
Miljøløftet er samarbeidet mellom stat, fylket og fem kommuner om nullvekstmålet i bergensområdet: Å unngå at personbiltrafikken øker samtidig som folketallet gjør det. Dette skal skje gjennom mer kollektivtrafikk, flere gang- og sykkelveger og bedre arealbruk. 


 

E-post:
henriette.sandsta@askoy.kommune.no
Hvem passer arrangementet for?
Familie
Adresse
Gamle kleppestøvegen 2

 

Kart