Accessibility Tools

Skip to main content
Konsert på fargeriet?
Flygel på scenen i Kipo kultursal
Flygel på scenen i Kipo kultursal
man tir ons tor fre lør søn
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
22
29

Turmat fra hele verden!

Møteplasser
turmat-fra-hele-verden-1920-x-1080-px-1
Dato: 12. okt 2024 12:00

Gå ikke glipp av en kulinarisk turopplevelse utenom det vanlig når vi inviterer til GRATIS arrangement for hele storfamilien!

Vi bygger bro mellom norsk turkultur og flerkulturell matkultur, og inviterer hele storfamilien med på GRATIS arrangement ute på Herdla Fort. Bli med oss på en turopplevelse utenom det vanlige når kvinner i fra lokalmiljøet på Askøy byr på en smakebit fra ulike verdenshjørner. Her får du smak av mat du vanligvis ikke forbinder med den norske turmat-pakken.
Det vil bli ulike aktiviteter for barn og underholdning.

Turmat fra hele verden blir arrangert i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. Årets kampanje retter søkelys mot det å dele av din tid for å prate sammen med noen du bryr deg om. Vi oppfordres til å sette av 8 minutter til å ringe noen vi har kjær, hver dag.

"Vi trenger å snakke mer sammen. #gi8minutter

For mer informasjon om verdensdagen klikk her!

Inviter med deg alle du kjenner til en flott dag ute på vakre Herdla. Løypen rundt Herdla Fort er asfaltert og tilgjengelig for både de som er dårlig til fots, benytter rullestol og for barnevogn. 

Arrangementet er et samarbeid mellom flere aktører; Herdla Frivilligsentral, Kleppestø Frivilligsentral, ulike avdelinger i Askøy Kommune, Blå Kors Barnas stasjon Askøy , Askøy Turlag og Herdla Museum, og er sponset av Norsk Friluftsliv.

 


 

Telefon
E-post:
Hvem passer arrangementet for?
Alle
Adresse
Herdla Fort

 

Datoer


  • 12. okt 2024 12:00

 

Kart